Стани богат : Омерта за данните на напуснали властта политици и магистрати

За обществото ще остане тайна, ако политик или магистрат внезапно забогатее след напускането си е новата „прозрачна“ държавна далавера – Стани богат след и от властта !

Така мисли и предлага Комисията за защита на личните данни (КЗЛД), която е уведомила за своето хрумване Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество, която се занимава с декларациите (КПКОНПИ). От КПКОНПИ поискаха становището заради общия еврорегламент за данните (GDPR), който влезе в сила на 25 май. 

До преди дни на сайта на Сметната палата, която доскоро водеше регистъра на имотните декларации, можеха да се открият и документи на магистрати, депутати, министри, съдии, прокурори и други, които вече не са на публична длъжност. Те обаче са вече СКРИТИ и ОМЕРТАТА вече действа като например за  данните за почетния председател на ДПС Ахмед Доган . 

Става ли ясно на заспалия ни народец, че БГ ДЕМОкрацията е фейк произведение на нашите политици и има за цел да съхрани тяхната власт и богатства …

Мдаа … Мафията си има и държава и държавна ОМЕРТА …

Свободен автор – Философът