Стефан Данаилов: Изпитах огромна болка в Приморско

Ако падна духом, по-добре да си отида, сподели Стефан Данаилов след операцията в МБАЛ „Бургасмед“. Ламбо обеща да се завърне на сцената скоро

Изпитах огромна болка в Приморско. Това сподели в интервю за Нова телевизия от бургаската болница любимецът Стефан Данаилов.
Мастърът, както го наричат учениците и колегите му, обещава съвсем скоро да се завърне на театралната сцена.
Ако всичко е наред, той ще участва в представлението „Актрисата” на 8 септември. Дотогава обаче актьорът ще се възстановява. Данаилов пострада изключително тежко след падане в апартамента си в Приморско. При инцидента той счупи тазобедрената си става. Последва успешна операция. Той сподели, че болките са неописуеми. Актьорът допълни, че любовта и подкрепата, която получава, му помагат да се възстанови по-бързо.
„Чувствам се много добре. Изпитах огромна болка. Постъпих глупаво като не отидох навреме на лекар. Отидох дни след това. Голяма глупост. Няма да падна духом. Ако падна духом, по-добре да си отида. Тепърва ще съм на крака”, разказа Стефан Данаилов.
Цели 40 часа актьорът търпи силните болки преди да потърси лекарска помощ. Твърди обаче, че въпреки тежката травма в нито един момент не е губил вярата, че отново ще е на сцената.
А на случилото се гледа като на урок, пратен му в най-подходящия момент. За да го разтърси и промени.
„Нещо ме е наказало да ми се случи това, за да се случи нещо по-добро с мен. Аз никога не съм бил мързелив човек, известен съм с това, че съм работлив. Но това нежелание да се движа, да бъда Ламбо, особено след като ме удари Паркинсон. Това възмути всички приятели, казаха че е срамота, а аз им казах да си гледат работата. Имам чувството, че това беше отгоре знак, че ми дават последен старт за нещо по-ново. Тук вече трябва много напрежение, много желание, амбиция, за да стана човекът, който съм бил. Макар и дърт”, каза още Ламбо.
От болницата уточниха, че все още не е отминал рискът от усложнения.