Страх тресе братушките заради предсказание на Ванга

Пророчицата казала, че метеорит ще падне в Русия, страни в Азия ще бъдат пометени от цунами, а Европа – от нова финансова криза

Путин може да бъде убит през 2019-та, а Тръмп – да оглушее. Метеорит ще падне в Русия, страни в Азия ще бъдат пометени от цунами, а Европа – от нова финансова криза. Това според публикация в британският таблоид „The Sun“ е предсказала пророчицата от Петрич Ванга.

„Балканският Нострадамус“, както я наричат журналистите от Острова, казала, че животът на руският президент Владимир Путин ще е в опасност догодина, тъй като срещу него ще има опит за покушение.

Авторката на материала, Беки Пембъртън пише, че баба Ванга е предрекла, че Доналд Тръмп ще бъде засегнат от мистериозна болест, която ще засегне слуха му. Освен това, член на семейството му може да пострада в автомобилна катастрофа, съобщава thesun.co.uk, цитиран от Vesti.bg.

Ванга предупреждава и за природни бедствия.

Огромно цунами може да заличи държави в Азия, а Русия ще бъде ударена от метеорит.

Вангелия Пандева Гущерова е родена в село в Струмица на 31 януари 1911. Сред най-известните й предсказания е и това, че 44-ият президент на САЩ ще бъде афро-американец. Предполагаемият успех на нейните предсказания е 85% според последователите й.

Страх тресе руснаците, заради пророчеството й за метеорита, който щял да удари Русия.