Съпругата на Шарлопов разкри как си е отишъл от този свят „Кралят на кроасаните“

На сутринта го гушнах, погалих го, но беше студен и като светнах лампата, разбрах какво се е случило, разказва Бояна Шарлопова

Стефан Шарлопов живя като победител и умря като такъв. Това каза съпругата му Бояна в интервю за „Събуди се“ по Нова телевизия. Искам хората да го запомнят като такъв, добави тя.

Бизнесменът почина внезапно на 5 февруари тази година.

„Последните две години Стефан успя да се обърне към себе си и да види важните неща за себе си. Усещам неговият почерк в децата, особено в момчетата. Те са само на 7, а се държат като големи хора“, сподели Бояна.

Тя и дъщеря му Ева продължават да развиват бизнеса на бургазлията, който бе известен като „Краля на кроасаните“.

Преди около 2 години Шарлопов успява да върне всичките кредити около проекта „Созополис“, съобщава vesti.bg.

Причината за смъртта на Стефан Шарлопов е сърдечна недостатъчност. Години наред той е страдал от високо кръвно налягане.

Вечерта преди фаталния край, 55-годишният мъж не се чувствал много добре.

„Беше с главоболие и с високо кръвно, но пи хапче и си легна“, спомня си Бояна.

На сутринта Шарлопова намира съпруга си мъртъв.

„Гушнах го, погалих го, но беше студен. Светнах лампата и тогава разбрах какво се е случило“, добавя тя.

Шарлопов има 3 брака и 5 деца. Преди около 18 г. се запознава с настоящата си съпруга Бояна Кехайова – по професия микробиолог, от която има близнаци.

Той е роден е на 14 октомври 1962 г. в Бургас. През 1986 г. завършва висшето си образование във Великотърновския университет, специалност „Българска филология“. След това започва работа като журналист в София и в изданията, в които работи, се занимава с икономическа тематика. Бизнесменът се занимава със стокови и финансови операции до 1993 г. През 1995 г. създава „Роял Фуудс“ АД – компания за производство на трайни пакетирани сладкиши с фабрика в Елин Пелин, от този период е известен още и като „Краля на кроасаните“.