Ударът срещу империята на Черепа поръчан от чужбина, ще има ли нов играч в хазарта

Жълтият картон срещу Черепа показан още на мача срещу Англия от международна компания за онлайн залагания, на която не бе даден лиценз от Комисията по хазарта

Божков е поръчан от чужбина. У нас той си плаща на всички политици от десетилетия и беше недосегаем. Това разкри адвокат бившият депутат от РЗС Емил Василев.
„Следете старите ми публикации на тема хазарт. Жълтият картон бе показан от английския национален отбор по футбол, който ни обвини в расизъм. Тази провокация с участие по ирония на съдбата на феновете на „Левски“ и расистки скандирания на националния стадион бе поръчана от голяма международна компания за онлайн залагания, на която не бе даден лиценз от Комисията по хазарта“, сподели във Фейсбук адвокат Василев.
А този корумпиран орган изпълнявал поръчки да пази нашата хазартна мафия от чуждестранна конкуренция, обясни той.
„Аз да открехна Валери Симеонов, че и Бацката покрай него: почти във всеки сектор на националната икономика има по някой ЧЕРЕП, дето корумпира всичко по пътя си. Няма нито един държавен орган, който да не е инфилтриран с кадри на съответния ЧЕРЕП. Често пъти ЧЕРЕПИТЕ са с чуждестранен произход“, коментира юристът.
„Проникването на едрия корпоративен бизнес в държавното управление е повсеместно. Политиците отдавна са изпуснали контрола и живеят с илюзията си за власт. България е парцелирана и се управлява от корпорации, а правителството, парламентът и съдебната власт са само фасада, псевдодемократично украшение на една разсипана и оглозгана държава“, добавя той.