Флагманът на морския лайфстайл North Sails дебютира в Бургас

До 40% намаления в първите дни след откриването на корнера в магазин Color Point

North Sails е популярна американска марка, създадена през 1957 година, която навсякъде по света свързват с ветроходството, сърфа, морето и летните забавления. Известният девиз на марката “The sea is my land” /”Морето е моята земя”/ напълно отговаря на вдъхновяващия бранд, който не случайно е избрал Бургас за свой пристан. В известните курортни градове като Монако, Сен Тропe и Монте Карло марката North Sails е добре позната и предпочитана от ценителите на морския хайлайф.

Това лято North Sails дебютира и в Бургас. Брандът идва в ТРИА Сити Център със своите впечатляващи бански, спортни облекла и аксесоари. Марката North Sails е представена в магазин Color Pont на първия етаж в Търговския център. Още с влизането в магазина клиентите остават изненадани от усещането за море, което създава невероятната декорация с лодки, пясък и рибарски мрежи.

Color Pont е представител и на спортната иновативна марка Freddy, известна с удобните и качествени спортни облекла, а от съвсем скоро и на световно известния италиански бранд Silivan Heach, който с модерните си многоцветни предложения ще отговори на изискания вкус на дамите.

В сегмента на спортно – елегантното облекло, лидер в продажбите и харесван от почитателите на спорта, ЕА7-Emporio Armani присъства в ТРИА от 5 години. Колекция SS18 изненадва и радва феновете си в свежа линия в стил Saint-Tropez – в ярки цветове и морски щампи.

Официалното ревю и представяне на новите колекции Лято’2018 ще е на 25 май, петък. Верен на политиката си да дава възможност на повече клиенти да се сдобият с качествени маркови стоки, ТРИА Сити Център отново обявява шокиращи намаления. От петък до вторник – 25 – 29 май, отстъпката в цената ще е цели 30% за новите колекции SS18 на марката North Sails, SS18 на Silvian Heach, SS 18 на ЕА7 и Freddy. Клиентите, които имат карти за намаление, получават 40% отстъпка.

Празнична атмосфера и изненади ще съпътстват представянето на новите колекции в магазин Color Point. Фейсбук игра ще позволи на клиентите да опитат късмета си. Всеки, който е споделил поста във фейсбук, може да спечели един от двата ваучера за 50 лева. Победителите ще бъдат изтеглени електронно на 29 май. За най-големите фенове на марките има и още една изненада. Всеки, закупил стоки за над 300 лева, ще може да завърти колелото на късмета и да спечели аксесоар от ЕА7, Freddy, North Sails, и Slivian Heach или ваучер за покупки на стойност 30 лв. Ваучерите, спечелени от колелото на късмета, ще могат да бъдат използвани от 29.05 до 30.06.2018 г.