Ченгета събличат млади мъже на улицата

Идиоти с пагони се забавляват да тормозят хората, карали ги събуват и обувките си без причина. Адвокат ще защитава жертвите на простите ченгета безплатно

Млади българи се превръщат в жертва на полицейски тормоз. Тъпи ченгета ги спирали и пред любопитни погледи на минувачи ги принуждавали да си събуват обувките и дрехите на улицата.
„Както на всички ни е добре известно, ченгетата са изключително прости хора. Това, което обаче се случва тия дни в София бих определил като архитоп-простотия“, коментира бившият депутат от РЗС адвокат Емил Василев.
„Някакъв малоумен шапкар-началник е разпоредил на полицията и на жандармерията да спират и проверяват безпричинно млади мъже на възраст между 20 и 30 години, включително обиск със събуване на обувки и събличане на дрехи на улицата“, сподели юристът във Фейсбук.
„Научавам вече за няколко такива случая. Моля, всеки, който е пострадал от подобен полицейски произвол да ми пише на лични. Поемам безплатно адвокатската му защита. Да дадем отпор на шибаните тъпи ченгета!“, призова той.
„Кой разпорежда тия простотии на тъпите ченгета? Явно целта е да бъде изгонен от България и последният млад човек, който се е прежалил да живее тука, се следва неотклонно“, коментира адвокат Василев.