Честно неказано : Любoff Кулезич

Телевизия BiT  стартира през 2015 г.

Собственици на BIT  са братята Павел и Румен Вълневи. Те живеят и работят от години в САЩ. Имат успешен и бързо развиващ се бизнес в областта на транспорта.

Дотук американската мечта е факт, но всяка мечта има и условия-вътрешни и външни и някое от тях сложи ненадейно за някои кръст на предаването на Люба Кулезич „Честно казано“.

Предаването е външно, но предателството май е вътрешно и някой страхува и онези зад океана и тези под Витоша …

Дали е случайно или не, но се шушука, че българската връзка с USA била ДПС, а там е най-корпулентният депутат, на който далаверките бяха одумвани в предаването на Кулезич.

Да не забравяме, че тази телевизия има по-висок рейтинг от един „Канал“3, който пък е в портфолиото на Мама и гаменче …

Ако народецът мълчи и чака скандал-такъв няма да има, а предаването ще отпътува към забвението.

Ето защо честно казано трябват граждански усилия и протест, за да не унищожават поръчково малкото медии, които не венцехвалят триумвирата -Боко-Пеевчанина и Цацко …

В ефира на предаването на Кулезич стотици хора получиха трибуна да говорят и поставят проблеми по теми, които никъде другаде не можеха да се чуят! Десетки случаи за корупция, както и случаи на репресии на управляващите спрямо неудобните. И затова бе ударена. И много други преди това… И всеки от нас може да бъде следващият.
ПОНЕДЕЛНИК 10.00ч. ПРЕД СГРАДАТА НА BIT – „ТЪРСИМ ЛЮБА“ 
БОЕЦ ЩЕ БЪДЕМ ТАМ! И ПРИЗОВАВАМЕ СВОБОДНИТЕ И НЕПРИМИРИМИТЕ ДО ДОЙДАТ, ДА ПОКАЖЕМ НА ДЕБЕЛИТЕ, ЧЕ НИ ИМА И НЕ МОГАТ ДА НИ СМАЧКАТ И ЗАТВОРЯТ УСТИТЕ!

#ТърсимЛюба

Georgi Borisov Georgiev

Събудете се !

Свободен автор – Философът