Бургазлии молят за помощ заради потопа в „Меден рудник“ (ВИДЕО)

След всеки дъжд приземните етажи и паркираните коли се пълнят с вода и тиня, а никой в Община Бургас не се интересува, че хвърляме техника и мебели, споделя Маринова

Бургазлии молят за помощ заради потопа в „Меден рудник“.

„Улица „Въстаническа“ отново е залята с вода. Не знам кога ще свърши този кошмар. Отново след краткия дъжд ние сме в стрес и ужас. Писали сме няколко жалби до Община Бургас, но гласът ни е глас в пустиня. Никой не се интересува, че ние хвърляме техника и мебели“, споделя Маринова. Тя е изпратила видеоклип за рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия, за да покаже как улицата след всеки дъжд започва да прилича на река.

„Миналата година при поредния дъжд няколко наводнени коли ги дадоха за скрап. Когато започне да приижда водата е много страшно. Виждаш как пълни първия етаж, нищо не може да я спре и си докарваш един диабет, от който също няма отърване. Отново моля за помощ“, добавя жената.

„Проблемът ни е от 10 години и се правят някакви козметични ремонти, от които няма никаква полза. Молим и за вашето съдействие, защото след всеки дъжд приземните етажи и паркираните коли се пълнят с вода и тиня“, призова Маринова.