Безопасно шофиране с летните предложения на Shopauto.bg

С настъпване на пролетта летни гуми се предлагат навдякъде, дори и в  хипермаркетите. Най-добрият вариант, разбира се, остават специализираните центрове за гуми или магазини за авточасти, където работят специалисти с опит. Значително по-лесно, по-бързо и по-евтино е обаче закупуването по интернет. В онлайн магазина за гуми и автоконсумативи Shopauto.bg изборът наистина е голям и всеки ще намери подходящи за автомобила си  качествени гуми.  Всички продукти на Shopauto.bg са сертифицирани, в наличност и с опция преглед.

Шофьорите знаят колко важни са гумите, но когато дойде време да закупят нов комплект започва лутането в различните марки.

Ето няколко предложения на Shopauto.bg:

Lassa са здрави и изключително качествени гуми за водачи, които държат еднакво на сигурността и на удобството. Проектирани са да осигурят безопасно пътуване в мокри и сухи условия . Shopauto.bg предлага богата гама от продукти на марката. От Lassa Greenways, който е естественият избор за икономично шофиране, до гуми с иновативен дизайн, отговарящ на различните потребности.  Lassa е продукт на компанията BRISA, която е съвместно предприятие на японския концерн Bridgestone и най-големия турски конгломерат Sabanci Holding.

Марката Westlake е собственост на най-големия производител на гуми в Китай  Hangzhou Zhongce Rubber. Компанията е безкомпромисна по отношение на баланс между цена и качество.  Westlake предлага голям избор на гуми за леки автомобили, джипове и лекотоварни камиони. Продуктите на Westlake отговарят на европейските регламенти и стандарти за безопасност и имат признание от различни агенции, включително на Министерството на транспорта на САЩ (DOT) и Икономическата комисия на Европа (ИКЕ) . Shopauto.bg предлага голям избор на летни гуми с марката Westlake  с различни размери , подходящи за почти всеки модел автомобил.

Иновативните технологии и първокласните материали, влагани в японските гуми Yokohama осигуряват устойчивост на завоите, къс спирачен път и маневреност. Отличният контакт, който осъществяват с пътната настилка увеличава стабилността и намалява шансовете за образуване на аквапланинг и загуба на контрол над автомобила. Разработените продукти на марката се тестват в световноизвестни обособени зони. Освен за издръжливост, те се тестват и за температурно влияние. При високи температури грайферът не се втвърдява и не се намалява сцеплението. Дори летните варианти на бранда са устойчиви на кал и сняг. Японският производител въвежда за пръв път дренаж на водата – при попадане на вода върху гумата, протекторът я отхвърля от повърхността си. Брандът е класифициран като основен доставчик за спортни състезания с коли, което доказва отличното сцепление, заложено от производителите.