Бунтари топят Лилито в чужбина заради шуробаджанашките схеми

Някои политици си мислят, че номера да свалим едните, за да папкат другите, ще мине пак и затова не искаме да участваме в техните партийни схеми и договорки, обявиха те
Бунтарите от Национален протест срещу безобразията в България обявиха, че имат достатъчно информация за прегрешенията на министър Лиляна Павлова, но ще ги публикуват не в страницата във Фейсбук, а в европейска медия.
„Във връзка с намерението ни да разкрием шуробаджанашките схеми на Лиляна Павлова искаме да ви уверим, че всичко вече е разследвано от наши екипи, събрани са всички доказателства и материалът е готов. Но тъй като ни съобщиха, че всичко, което вадим, разследваме и публикуваме се представя от хора на БСП като техни разработки и материали, статията ни ще бъде публикувана първо в чуждестранна медия, далеч от всички политически партии и игри в България“, обявиха от „Национален протест“.
„След публикацията му, ще бъде представен и на обществеността в България с ясното послание, че за нас всички партии са еднакви и не вярваме на никого. От днес, ние като екип спираме всички публикации с разследващи материали в България, а сигналите ни директно ги подаваме на европрокурори и европейски медии! В България определени политици си мислят за пореден път, че номера да свалим едните, за да папкат другите ще мине пак, затова ние, като екип, не искаме да участваме в техните партийни схеми и договорки. Не щем нашият труд да бъде краден и обявяван за работа на БСП“, пишат администраторите на бунтарската група във Фейсбук.
„Ние не подкрепяме Партии и не работим за Партии! Това нека е ясно на всеки! За нас е важно всеки корумпиран политик и държавен чиновник да си получат присъдите и наказанията за грабежа и геноцида, който упражняват вече четвърт век над хората в България. Затова и ние, като граждани на Европейският съюз, ще търсим подкрепа и съдействие от висшестоящите там“, добавят бунтарите.
„В България всички партии без изключения са обвързани по един или друг начин със задкулисието и обслужват интересите на определени обръчи от фирми и монополисти. Това може да се промени. Хората могат да живеят много по – добре. Политиците могат да бъдат разследвани и осъдени. Времето на промяната е много близо и никоя партия няма да спечели от нея“, обявиха от екипа на Национален протест срещу безобразията в България.
Те припомнят, че не БСП разкриха Хасково Гейт и кумовете на Делян Добрев, а хората зад сайта „Бивол“.
„Не БСП показаха какво се е случило във ВМА и как бившият вече здравен министър е направил така, че щерката и зетя да спечелят поръчката! Не БСП застанаха зад хората в Добрич, за да избухне Суджук Гейта! Не БСП извадиха закуските във Вълчи Дол! Не БСП показаха как началника на кабинета на Красен Кралев печели обществени поръчки! Не БСП показаха схемата Жеравна! Не БСП показаха как е действал Боршош в сговор с Томислав Дончев! БСП казват, че имали много сигнали и щели да ги извадят. Другарите много обичат да трупат актив и да си пишат червени точки на гърба на хора, които имат съвсем други цели и са далеч от партийните им схеми“, коментират бунтарите.
Затова сега сме в очакване да видим какво ще извадят от БСП и дали въобще ще извадят нещо – защото те не са по-различни от Шуробаджанашката каста ГЕРБ, добавят те.