ГЕРБ обяви корупцията за фалшива новина

„Фалшива новина“ е опорка на Цветанов, спусната до кметове, министри и депутати на ГЕРБ, и на Пеевски, която лансира през медиите си. Използват я за очерняне на хората с чест и морал, които изобличават престъпното управление и разграбването на публичния ресурс.

Нашата задача е не само да спрем да гледаме тв участията на управляващите престъпници и след това само гневно да ги коментираме. Нашата първа задача е да ги изхвърлим от властта и да го правим с всеки следващ овластен – на изборна длъжност или назначен на данъкоплатска хранилка, който не се справя със служебните си задължения, не работи в обществен интерес, нарушава и заобикаля законите (корупция), не изпълнява предизборните си обещания и програма.

Истината за управляващите и техните деяния е ужасяваща дори за самите тях, когато бъде изречена на висок глас.  Те са безсилни пред нея, защото тя е доказуема. Това е причината да не завеждат дела, защото ги губят и съдът признава казаното и написаното за истина. Затова обявяват истината за „фалшива новина“ и я изкривяват.

Стоян Тончев, фейсбук