Евродепутат се гаври с кака Гинка

Най-после след дълго разследване в нета, намерих две снимки на любимката на ГЕРБ с ЧЕЗ-ето, сподели Бареков и публикува снимка на „пръднала“ мадама

Евродепутатът Николай Бареков направи за смях мистериозната кака Гинка, която е на път да придобие бизнеса на ЧЕЗ. Той публикува във Фейсбук снимка на красавица, яхнала мотор. Вместо от ауспуха на мотора обаче, се вижда как димът излиза от задника й.

Най-после след дълго разследване в нета намерих две снимки на любимката на ГЕРБ кака Гинка с ЧЕЗ-ето от град Пазарджик. Сори за недоброто качество и че е в гръб, ама други няма. Давам пълните права да ги ползвате като пишете материали КОЙ купи тока на три милиона българи за 1 милиард лева с помощта на Теменужка, любимата министърка на бате ви Бойко“, написа в социалната мрежа евродепутатът.

Все пак с тази „сделка“ правителството показа КОЛКО точно цени интелекта на българския народ… Или пък не?“, добавя той.

Как е възможно всички медии с претенции, някои и държавни, да публикуват пиар поръчково интервю с някоя си Гинка? Без снимка, без да е ясно кой задава въпросите и кой му отговаря! Абе, БТА, кой ви плаща на вас заплатите,бе? Ние, гражданите и данъкоплатците, или на леля ви Теменужка кумата? Вестниците, кой ви купува тиражите? Защо се превърнахте в заводски агиттабла, бре? Оляхте се“, коментира Бареков.

Според него сделката с ЧЕЗ е класическа политическа корупция чрез приватизация. „Държавната чешка компания си продава акциите на изключително висока цена на неизвестно подставено лице в страната-домакин, където законите се спазват бошлаф. Дали са чешки високопоставени политици, дали са български такива реалните купувачи, ще каже само независимо разследване на Европейския парламент и на моята комисия по енергетика в частност“, предупреди евродепутатът.

Факт е, че са нарушени правилата антикорупционни в двете държави-членки на ЕС и е застрашена националната сигурност на Република България поради ред очевидни причини. Всъщност още като разберем коя е аджеба банката, дала 320 милиона евро кредит и всичко ще светне като бял ден“, добавя той.

И сега без майтап: най-добре Борисов да назначи за министър на енергетиката Волен Сидеров. Така поне лидерът на „Атака“ няма да си продава министерските квоти на черния пазар в позорището, наречено за благозвучие Български Парламент“, коментира Бареков.

Той припомня как през февруари 2013-та народът помете първия кабинет на ГЕРБ и Борисов заради високите сметки за ток на ЧЕЗ. „Тогава искахме да няма монополи, дори забрана за партиите. Точно 5 години по-късно ще плащаме тока на този, който ….ни управлява! Не монопол, а кекс направо! И да го свалим ще има справедливост, ако вдига много сметките. Затова и никой не протестира. И никой не пита откъде кака Гинка от Пазарджик намери ПОЛОВИН МИЛИАРД ЕВРО ( 1 милиард лева), за да си купи този бизнес (защото трябва да плати сега по закон и акциите на ТИМ, които държат 33%, на същата цена). Не се сещам за много народ с ЕДИН милиард кеш в България. 1 000 000 000!!! И със сигурност надали са от селата край Пазарджик….или изкарани с честен труд и пот на чело“, добавя Бареков.