Замесиха и извънземните за изЧЕЗването на ЧЕЗ от България

Ако някой знае как компания с 90 000 лева активи купува 1/3 от енергийната мрежа в страната, нека ми каже, за да си купя АЕЦ Козлодуй, призова Ивайло Чакърски

Скандалната сделка за бизнеса на ЧЕЗ в България от българска фирма с малък капитал предизвика буря в социалните мрежи. Повечето от сънародниците ни обвиняват правителството на Бойко Борисов за далаверата. Някои съзряха дългата ръка на таварищ Путин и опит за преврат, а дори замесиха извънземните за изЧЕЗването на ЧЕЗ от България.

Аха пак руснаците… Путин е навсякъде и е виновен за всичко, и за ТЕЦовете, и за концесиите. Той създаде монополите електроразпределителни дружества, затвори реакторите в Козлодуй… за всичко са виновни Путин и зелените човечета“, пошегува се Ивайло Чакърски във Фейсбук.

И пак започна голямото крадене ….. Ако някой знае как компания с 90 000 лева активи купува 1/3 от енергийната мрежа в страната, нека ми каже да изтегля едни 10 хиляди, че да си купя АЕЦ Козлодуй“, добавя бунтарят, който се представя като мениджър – анархист.

Да се примиряваш с лошо управление, понеже се страхуваш от анархия в държавата, е като да се самоубиеш, защото те е страх от смъртта, споделя той.