Истинските протести срещу мафията и статуквото са граждански протести, а не партийно организирани манифестации.

Georgi Borisov Georgiev

РАЗУМ ТРЯБВА И КУРАЖ! Така ще ги бием, със сърце и разум!
Има начин. Истинските протести срещу статуквото, мафията и корупцията ще ги познаете по един много важен признак – техните искания! Истинските протести срещу корупцията,мафията и статуквото поставят три задължителни искания –
-Оставка на Буда и престъпното му правителство,
-Оставка на Цацаров и съдебна реформа,
-Закон за Лустрацията!
Задължително. И още нещо, истинските протести срещу мафията и статуквото са граждански протести, а не партийно организирани манифестации. Без значение коя е партията.
Липсва ли някое от тези три искания, не се връзвайте. Има и някои основни правила. Не се доверявайте на ченгета, комуняги и продажни палачинки, без значение какво говорят и какво обещават.
Има два вида протести – срещу дебелите и в полза на дебелите. Свинете еволюират и почнаха сами да си организарат протести срещу себе си. Звучи абсурдно, но е ефикасно. Христоматиен пример е протеста на полицаите. Преди Нова година БОЕЦ внесохме писмо до синдиката на полицаите във връзка със случая на Ваня Рибчева, майката на загиналият командос Емил Шарков, която свинята Каракачанов и компания искаха да изгонят от дома и. Отговор не получихме, а и реакция по случая нямаше от синдиката. НИЩО, само за пари говореха. От наш източник в синдиката на МВР ни бе казано, че лично министър Радев стои зад протестите, шефа на синдиката е негов човек и всичко е с една цел – „да дигнат топката на Бойко Борисов и в един момент той да се появи и да даде едни пари и всички да целуват ръка и да благодарят на Вожда“, цитирам дословно. Всички помним какво се случи. Същото наблюдаваме и при протестите на надзирателите. Както и при част от протестите в северозапада (чест прави на протестиращите от Монтана, че не се предадоха). При протестите на БАН и тн. Накрая протестиращите отиват показно при баш Мутрата, целуват ръка и „благодарят лично на премиера Бойко Борисов“. В резултат -Буда си прави ПР, кроти недоволните, демонстрира властта си на диктатор, шепа хора светят с отразената му светлина, а народа духа супата. Но, това го осъзнава малко по късно. Когато разбере, че е получил поредната доза лъжи от този, който ги лъже и граби вече десетилетие, превръщайки държавата ни в кочина. Когато искаш нещо или се договаряш с лъжци и крадци, винаги получаваш лъжи и грабеж. Доказано. Е, двама – трима от „протестиращите“ може да станат депутати, кметове и дори министри. И това сме го виждали.
Има и други протести. На едни кланове на мафията, срещу други кланове на мафията. На принципа – „изгонете тези крадливи боклуци, за да ви крадем ние“. От тях за народа също файда няма. Изгонихме Орешарски и дойде Буда, от помияр на свиня скочихме. Не е това решението. Няма малко или голямо зло. Злото си е зло. Такива са сегашните протести на БСП срещу Буда.
Има и трети тип протести- с всевъзможни искания, но не и с най-важните. Отличават се в песни, танци, хора, балет и подобни геройства. Те хабят гражданската енергия, отчайват хората, поради липсата на резултати и в крайна сметка обслужват дебелите, обезсмисляйки и маргинализирайки протестите , като форма на борба срещу мафията. А това е най-важната битка. Всичко друго следва след това.
След години в блатото на мафията, би трябвало да сме натрупали опит и да сме изградили инстинкти, да различаваме истината от фалша и лъжите.
Битката срещу дебелите ще се води на площадите. От гражданите. И в тази битка песни и танци, преговори и договорки няма да има. Ще се води от хора, готови да отстояват целите и исканията си до край, а те са – отстраняване на Буда и престъпното му правителство, отстраняване на Цацаров и съдебна реформа, закон за Лустрацията и вън ченгетата, комунягите и корумпираните партийни калинки от властта. Нищо по малко. Без компромиси. И това ще е само началото.
БОЕЦ водим тази битка, има и други. И когато излезем ни последвайте. Ще бъде тежко, ще бъде кърваво, но ще бъде истинско. Свободата трябва сами да си я извоюваме и да я браним всеки ден! Скоро!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук