Красота в парламента, хубавата Елена ще радва мъжете

Ако е по-старателна, може да вземе и един урок по география от леля Цвета – шефка на кочината, шегува се евродепутатът Николай Бареков

Да ни е честита новата депутатка в българския храм на демокрацията. Тя е от партията на Марешки. Гласувахте за евтин бензин и илачи – получихте и това в добавка, сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

Непознато за пленарната зала въодушевление предизвика появата на новата депутатка от партия Воля Елена Аксиева. Тя положи днес клетва като народен представител след като безпрецедентно мястото й се пазеше 6 месеца. Така парламентарната група на Воля вече е от 12 души, съобщава БНТ.

С одобрителни възгласи и ръкопляскане беше посрещната новата депутатска смяна. Бивш модел и настоящ мениджър в софтуерна фирма, Елена Аксиева беше водач на листата на „ВОЛЯ“ в Пловдив, но отказа да влезе в Народното събрание, защото чакаше второто си дете.

„Нов щрих към пълната и безусловна деградация на политическия елит. На депутатката пожелавам да се развива интелектуално като слуша мъдрите съвети на бащата на българския модерен парламентаризъм Цицерон или просто казано чичко Цв. Цв. от родната милиция. Ако е по-старателна, може да вземе и един урок по география от леля Цвета – шефка на кочината“, коментира Бареков.