Неустоими колекции есен – зима’22 в ТРИА Сити Център

Стилни и удобни, новите есенно-зимни колекции на марките BOSS, EA7, EA UNDERWEAR, DKNY,CALVIN KLEIN, TOMMY HILFIGER вече привличат клиенти в ТРИА Сити Център. В месеците преди зимата търговският център продължава да бъде най-горещата точка за пазаруване. Впечатляващ е миксът от различни модели на якета, джинси, ризи, блузи,пуловери, обувки, чанти, страхотни аксесоари. И всичко това в цветове според последните тенденции и с модерен дизайн, който брандовете в ТРИА Сити Център предлагат.

Без конкуренция са и отстъпките в цените. До 20% по ниска цена може да получат картодържателите или всеки регистрирал се с приложението Триа Fashion Club. Всички оферти са налични и във фирмения магазин на ТРИА в  хотел Рома Палас в Слънчев Бряг и на TRIA.BG.

Новите предложения за сезон есен – зима’ 22 в магазин Carpe Diem са наистина уникални. Представят ги световно известните марки  ALEXANDER SMITH-LONDON,

BEAUMONT-AMSTERDAM, BRONTE’, MOS-MOSH, STOKTON. Мога да бъдат намерени и на https://www.carpe-diem.bg/.

ТРИА ще зарадва и най-малките. Марките MAYORAL И GUESS KIDS отдавна са синоним на радост и комфорт. А новите им есенно-зимни колекции, които могат да бъдат намерени и на www.kidz.bg,  отговарят на последните тенденции в детската мода.

ТРИА Сити Център създава удобство за клиентите си като събира множество предложения и услуги на едно място. Освен чрез модните облекла и аксесоари,  впечатляваща визия може да бъде постигната и чрез редовни посещения в Студио Vogue и фитнес клуб Tria Finess. В хладните есенни дни прекрасна обстановка, топло кафе, любезно обслужване и много вкусни предложения предлага кафе Public, а в съседство бистро Рома ще осигури и засищащ обяд или вечеря.