Скандал: Депутат пита журналистка с какво бельо е в парламента

Тя раздразнила Петър Петров с въпроса защо не е подкрепил хората на Волен Сидеров за 300 лева минимална пенсия и той предизвика скандал като я пита за бельото

Депутат от НФСБ попита репортерка с какво бельо е дошла на работа в парламента. Скандалният въпрос е зададен от народния представител Петър Петров в кулоарите на Народното събрание.
Вие сутринта с какво бельо тръгнахте?, попита Петър Петров, след като журналистката Радослава Маринова от телевизия „Алфа“ му прекъсна разговора с партиен другар.
Вместо да отговори на въпроса й защо не е подкрепила хората на Волен Сидеров, които предлагат минималната пенсия да стане 300 лв., както обещаха предизборно, Петров смени темата за бельото на репортерката.
Журналистката бе меко казана втрещена и пита невярващо „Моля?!“, личи от записа, разпространен от партията във Фейсбук, съобщава DarikNews.
Петър Петров обаче отново повтаря въпроса: „Кажете с какво бельо тръгнахте сутринта?“
Репортерката го пита възмутено: „Вие бъзикате ли се? Това не е сериозно“, при което Петър Петров категорично отрича да си прави майтап, защото един депутат никога не се бъзика.
„Вие нямате право да ми задавате такива въпроси“, добави журналистката.