Споделете, за да измием срама поне като ги разобличаваме.

ВНИМАТЕЛНО РАЗГЛЕДАЙТЕ тези снимки!
Това е един и същ човек. На първите две снимки този човек по анцуг и маратонки е на протест пред НДК срещу съдия Калин Калпакчиев – един от най-принципните врагове на Цацаров, Гешев и слугите на мафията в съдебната система! На другите две снимки този човек демонстрира своята принадлежност към определена политическа партия (мафиотски клан).
Този човек е на държавна работа.
Този човек е член на Управителния съвет на Булгартрансгаз.
Този човек получава над 11 000 лева нетна (чиста сума за получаване) заплата на месец от вашите пари.
Този човек се казва Делян Димитров.
Делян Димитров е съпруг на Севделина Арнаудова – личната пиарка на Бойко Борисов, назначена по негово време също на високоплатена държавна работа.
Бойко Борисов е кум на Делян Димитров и Севделина Арнаудова.
Бойко Борисов е назначил Димитров в Булгартрансгаз още през 2015г и през април тази година, преди на сдаде властта го преназначи за още пет години!
За няколко години Делян Димитров е получил към половин милион лева заплата от Булгартрансгаз.
Затова Делян Димитров протестира срещу един честен и достоен съдия. Защото иска мафията да продължава да управлява, мафиотите, като Бойко Борисов да останат безнаказани, а той да продължи да смуче нашите пари през държавната хранилка на която Борисов го е настанил. Като в същото време Делян Димитров пази схемите чрез които Борисов закопа над три милиарда лева наши пари в Турски поток през Булгартрансгаз.
Делян Димитров и Севдалина Арнаудова са си купили къща за над един милион лева с кредит по който плащат над 4000 лева месечна вноска. Това разкри Наско Чобанов през 2020г.
Севдалина Арнаудова е тази, която си чатеше с Гешев по време на заседанието на правната комисия в парламента – Pi ar Sevi Boiko.
Гешев е главен прокурор.
Прокуратурата е прекратила разследването си по два сигнал на БОЕЦ срещу Севделина Арнаудова за корупция, търговия с власт, финансови измами и др. престъпления.
Това е мафията. Така ви ограбва и паразитира на ваш гръб мафията. Така живеят и се „прехранват” за ваша сметка калинките, мутрите, корумпетата и мисирките на мафията. Така тези ненаситни дървеници прояждат държавата ни, ограбват и разлагат всичко в нея и я превръщат в кочина.
Борисов „даваше” по 50 лева на пенсионерите, но на кумеца му всички НИЕ плащаме по 11 000 лева на месец. Същият Борисов караше лекари и медицински сестри да му целуват ръка за хилядата лева милостиня на първа линия по време на първите вълни на коронавируса. Пита се, на каква ‘линия” се е борил Делян Димитров и какво е целувал за 11 000 лева на месец заплата?
Срам ме е от безсрамието на тези хора. Срам ме е от тяхната алчност, наглост и безочие. Срам ме е и от мълчанието и бездействието на милиони българи, които търпят подобни паразити да ги ограбват и прокуждат децата им.
Споделете, за да измием срама поне като ги разобличаваме.
Това зло трябва да бъде изринато и само гражданите можем да го направим. Не да заменим един паразити с други, или едни калинки с други, а да наложим модел на граждански контрол който да не допуска подобни срамни схеми и хора в управлението. БОЕЦ водим тази битка и събираме непримиримите човек по човек!