Сравниха Доган с безсмъртния Йода от „Междузвездни войни“

Образът на почетния председател на ДПС от гледище на истинската му стойност е силно надценен, коментира адвокат Емил Василев

Имиджмейкърите на Доган през последните години се постараха доста да го изкарат някакъв философ-мислител, на който едва ли не всяка дума е жълтица. Някакъв безсмъртен Йода на българската политика, подобно на джедая от „Междузвездни войни“, дето умря чак в Епизод 6 на 900 години. Това сподели във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.

Мисля, че образът на Доган от гледище на истинската му стойност е силно надценен, добави адвокат Василев.

Почетният председател на ДПС си навлече гнева си, след като изненадващо призова за програмен министерски кабинет за ускорено догонващо развитие на България.

Нито една партия в момента няма необходимия политически и експертен капацитет за постигането на тази стратегическите цели на България, заяви Доган.

„Хидрогеологът пак се изказа. Не вярвам обаче на нито една дума на дъртото ДС-ченге, откакто навремето ДПС под негово ръководство се изживяваше като политическото крило на криминалната групировка „Мултигруп“. Тия джагали не са способни на нищо добро за България, освен да забъркват политически каши и да ловят риба в мътна вода“, коментира адвокат Емил Василев.