Странни създания сме ние, българите: Свалихме Тато, за да ни управлява Бойко

Закрихме БКП, обаче истинските й наследници в ГЕРБ продължават да ни управляват. На власт е Бойко Борисов, който е бил охранител на сваленият Тато

Странни създания сме ние, българите. Сваляме от власт диктатора Живков, за да допуснем във властта непряк наследник Бойко, който от 20 години се подвизава в управлението, а от 11 години е премиер и нов, по-съвършен едноличен вожд от охранявания някога от него Тато. Това сподели във фейсбук блогърът Любо Кольовски.
„Разваляме оградите по границите си, т. н. кльон, за да градим нови съоръжения 25-30 години по-късно, за да спрем нашествието на пришълците от юг или дивите свине от Румъния. Правим приватизция на държавните активи, за да може по-късно да разследваме как е станала тая приватизация и да плашим приватизаторите със затвор“, коментира той.
„Фактически закрихме БКП, обаче истинските наследници на БКП са в ГЕРБ и други присъдружни на ГЕРБ формации, които продължават да ни управляват, съгласно комунистическите, фашистките и болшевишките правила“, обяснява Кольовски.
Преди много години с референдум приехме републиканско държавно устройство, но в момента имаме поне 1 млн. заклети монархисти, добавя той.
„Разбихме и съсипахме разузнаването и службите си за сигурност, а сега гоним разни въображаеми шпиони от държави, които ни бяха съюзници. Изгонихме близо 3 млн. от сънародниците си в черната чужбина, а сега търсим европейски пари, да върнем част от тия хора обратно в Отечеството“, уточнява блогарът.
„Странни сме и направо сме загадъчни и абсолютно необясними ние, българите. Уникални сме. Или всъщност сме обикновени идиоти? Какво ли ще измислим в обозримото и по-далечното бъдеще, ако все още ни има и имаме България?“, коментира Любо Кольовски.