Съосновател на СДС от Бургас изкара ареста на Митьо Очите ПР акция

Д-р Петър Бодуров упрекна управляващите, че държали хора като несебърския бос за резерв и ги използвали, когато управлението е в колапс

Съоснователят на СДС – Бургас д-р Петър Бодуров изкара ареста на Митьо Очите ПР акция. Пред камерата на бТВ той каза, че управляващите били в колапс и ги упрекна, че държат хора като несебърския бос като резерв и ги използват в моменти, когато министерските им кресла се клатят.

Управляващите не искат да си признаят, че са в колапс, но виждате какви са нагласите в обществото! Икономиката не върви, пенсиите и заплатите са ниски“, коментира Бодуров.

„Резервата“ Митьо Очите се включва в края на полувремето, би казал навярно социологът Андрей Райчев. Зрелището, което управляващите ни поднесоха, ще се помни дълго от гладните българи, но едва ли ще промени с нещо картинката. „Дебилите“ ще продължават да си псуват бат’ Бойко и некадърните министри, без значение дали Бенчо Бенчев и Митьо Очите са или не са ортаци. На всички е ясно, че „мачлето“, което властта и т.нар. парламентарна опозиция са си спретнали, е нагласено. Мафията отдавна е превзела и футболните и партийните централи и затова вместо „Оставка“, играчите на Бойко и Корнелия може да чуят „Горчиво!“.