ТАКА УБИВА МАФИЯТА!

ТАКА УБИВА МАФИЯТА!СЛУЖИТЕЛИ НА НАП разкриват: "Външни фирми "наливат" в базите на НАП и на никой не му е зор!"ТАКА ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ се опитаха да убият съпругата ми, като заличиха данни за седем години внасяни осигуровки и тя получи ОТКАЗ за животоспасяващо лечение! Това стана след като БОЕЦ внесохме сигнала срещу Цветан Цветанов за осъдителните присъди срещу България в Страсбург и сигнала ни срещу Пеевски за незаконният произход на средствата му, както и сигналите на БОЕЦ срещу Станишев и Бойко Борисов за фалита на КТБ. Жена ми оживя, но още тогава стана ясно, че базите и електронните системи на НАП са КОЧИНА, в която всеки налива, джурка и заличава каквото си поиска и тези системи са пробити и се използват за изпълнение на поръчки. КОИ СА ТЕЗИ ВЪНШНИ ФИРМИ, КОИТО "НАЛИВАТ" И ЗАЛИЧАВАТ В БАЗИТЕ НА НАП?КОЙ МОЖЕ ДА РАЗПОРЕДИ НАЛИВАНЕ ИЛИ ЗАЛИЧАВАНЕ?КОЙ МОЖЕ ДА УБИВА ИЗПОЛЗВАЙКИ И МАНИПУЛИРАЙКИ ТЕЗИ ДАННИ?Певвски, Борисов, Цацаров и… Цветанов са лицата, които могат да разпоредят това и да убиват дори безнаказано използвайки държавната машина по всякакъв начин. С активните действия и на БОЕЦ Цветанов бе отстранен от политическата сцена, но той продължава да има достстъчно инструменти и канали за задкулисно влияние.За опита за убийство на Мариелка директно обвинявам Пеевски и Борисов, като поръчители и имам доказателства за това. А за #НАПЛийкс защо не питате Цветанов? Споделете! Дано поне събудим заспалите. #Изриване#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Публикувахте от Georgi Borisov Georgiev в Петък, 19 юли 2019 г.

Georgi Borisov Georgiev

„ТАКА УБИВА МАФИЯТА!
СЛУЖИТЕЛИ НА НАП разкриват: „Външни фирми „наливат“ в базите на НАП и на никой не му е зор!“
ТАКА ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ се опитаха да убият съпругата ми, като заличиха данни за седем години внасяни осигуровки и тя получи ОТКАЗ за животоспасяващо лечение! Това стана след като БОЕЦ внесохме сигнала срещу Цветан Цветанов за осъдителните присъди срещу България в Страсбург и сигнала ни срещу Пеевски за незаконният произход на средствата му, както и сигналите на БОЕЦ срещу Станишев и Бойко Борисов за фалита на КТБ. Жена ми оживя, но още тогава стана ясно, че базите и електронните системи на НАП са КОЧИНА, в която всеки налива, джурка и заличава каквото си поиска и тези системи са пробити и се използват за изпълнение на поръчки.
КОИ СА ТЕЗИ ВЪНШНИ ФИРМИ, КОИТО „НАЛИВАТ“ И ЗАЛИЧАВАТ В БАЗИТЕ НА НАП?
КОЙ МОЖЕ ДА РАЗПОРЕДИ НАЛИВАНЕ ИЛИ ЗАЛИЧАВАНЕ?

КОЙ МОЖЕ ДА УБИВА ИЗПОЛЗВАЙКИ И МАНИПУЛИРАЙКИ ТЕЗИ ДАННИ?
Певвски, Борисов, Цацаров и… Цветанов са лицата, които могат да разпоредят това и да убиват дори безнаказано използвайки държавната машина по всякакъв начин. С активните действия и на БОЕЦ Цветанов бе отстранен от политическата сцена, но той продължава да има достатъчно инструменти и канали за задкулисно влияние.
За опита за убийство на Мариелка директно обвинявам Пеевски и Борисов, като поръчители и имам доказателства за това. А за #НАПЛийкс защо не питате Цветанов?
Споделете! Дано поне събудим заспалите.
#Изриване“
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА