Тиквата пада, идва Кратуната

Системата не се сменя със смяна на чобанина, коментира Ради Чухлев от Поморие. През 1981 г. той предсказал, че комунизма ще рухне след 8 години. Ще падне ли и Тиквата?

Като падне Тиквата, ще дойде Кратуната! Системата не се сменя със смяна на чобанина, проумейте го! Това сподели във Фейсбук патриотът от Поморие Ради Чухлев.
„Системата се сменя, когато от тълпа се превърнете в личности! Направете го! Моля ви! Спасете България!“, добавя той.
Според него дори и премиерът да бъде свален, наследникът му ще е още по-гладен. Това е диалектиката на партийната власт, обясни помориецът, който се прочу със своя Манифеста за Нова Етика – Нов Свят и призиви за реформи, които да доведат до управление без политици.
„Диалектически е обосновано – всяка порочна система води до задълбочаване на проблемите. Няма изход! Ако можеше да се ремонтира, нямаше да съществува еволюцията. Системата е обречена! Тя трябва да рухне. Така беше и с фалшивия „комунизъм“, обяснява Чухлев в социалната мрежа.
През 1981-а пред дузина училищни директори в окръжния съвет в Бургас той казал, че комунизмът ще рухне след 7-8 години… и хвърлил всички в смут от страх. Прогнозата му се оказала по-точна и от пророчествата на Ванга и през 1989-та започва перестройката в България и фалшивият комунизъм се изражда във фалшива демокрация.
Според него капитализмът прави хората консуматори на материални и духовни блага.
А човекът е ТВОРЕЦ – „по образ и подобие на Бог“, добавя идеологът, прозрял нуждата от реформи, които да ни избавят от политиците.