Хлябът да стане 10 лева, за да нямат сили дебилите да отидат до урните и да гласуват!

Протестите са режисиран от властта спектакъл, коментира патриотът от Поморие Ради Чухлев. Той се надява българите да спрат да узаконяват с гласа си властта

Чакам хлябът да стане 10 лева! Ех как чакам с нетърпение дебилите да нямат сили да отидат до урните да гласуват. Това сподели във Фейсбук помориецът Ради Чухлев, който е известен със своя Манифеста за Нова Етика – Нов Свят и с призиви за реформи, които да доведат до управление без политици.
„Политиците печелят от онези, които гласуват. Изборите пък са мероприятие на властта и те я узаконяват. Затова са направили така изборния кодекс, да не се има предвид мнозинството гласували. Защото колкото повече не гласуват, толкова по-малка е легитимността на властта. Това заблудените едва ли го проумяват!“, коментира Чухлев.
„И никой да не гласува, изборния кодекс е така нагласен, че властта си остава вечна. Въпросът е друг. Надеждата нещо да се промени, идва от тези, които са убедени, че са опозиция на властта. И колкото повече хора не гласуват, толкова по-голяма е вероятността народа да придобие смелост и да проведе гражданско неподчинение, каквото направи Ганди преди 70 години и победи“, припомня помориецът.
Според него протестите са режисиран от властта спектакъл, за да може тълпата да изрази своето недоволство. „Тази престъпна социална система е проект на нашите възгледи и ценности! Сменете ЧИПА, докато не е станало късно“, коментира Ради Чухлев.