Чудовищен план за изтребление на българите

След забраната да се топлят на твърдо гориво, над 3 млн. души може да умрат от студ, защото цената на тока ще скочи, а учените прогнозират нов ледников период

Над 3 милиона българи са застрашени да умрат от студ… по препоръка от Световната банка. Хубаво е, че глобалният елит нарежда на безгръбначните властници да сложат край на сечта в горите, но пък забраната да се топлим на дърва и въглища след 2024 г. ще доведе до рязък скок в цената на тока и още по-голям в броя на климатичните мигранти, т.е. на българите, които ще се преселят на оня свят, където няма глад и студ.

От Световната банка настояват всички печки на въглища и дърва, които не отговарят на еконормите, да бъдат подменени най-късно до 2024 г. Това страната ни трябва да изпълни, за да подобри качеството на въздуха. Към момента отоплителни уреди на твърдо гориво използват 54% от българите, съобщава Нова телевизия.

Според експертите 85 на сто от фините прахови частици се дължат именно на отоплението на битово гориво. Очакванията са нивата им да се понижат със 78% след въвеждането на предлаганата от Световната банка мярка.

За съжаление обаче именно българите, които се топлят на дърва и въглища, са сред хората, които са толкова бедни и те не биха могли да си позволят да се топлят на газ или ток, особено като нарочно колониалистите принудиха слугите си от София да развалят сделката за „Южен поток“, за да може да купуваме руско синьо гориво от Турция на завишени цени. Ако се окаже вярна прогнозата на учените, че започва нова ледникова епоха заради това, че Слънцето ще навлезе в една от най-ниските си точки в космическата ера, много от тези 54% нашенци, т.е. над 3 млн. души ще „гушнат букетчето“.

Това е част от чудовищния план за изтребление на българите.