Шоу в парламента: Един срича, а друг – гледа сериал

Как си мислите, че аз мога да стигна дотук, ако не мога да чета, попита Стефан Апостолов от ГЕРБ

Депутат се затруднява да прочете текстовете на нов закон от трибуната на парламента, друг гледа сериали в кулоарите, докато колегите му работят, съобщава Нова телевизия.

В сряда в пленарна зала бяха представени текстове от Закона за младежта и спорта. Депутатът, който трябваше да прочете текстовете, е Стефан Апостолов от ГЕРБ. Той е професионален футболен съдия. След коментарите по адрес на четенето му, днес народният представител реши да обясни.

„Аз съм възпитаник на езикова гимназия в Благоевград, едно от най-елитните училища в областта. Владея два езика. Международен футболен съдия съм. Как си мислите, че аз мога да стигна дотук, ако не мога да чета? А отгоре на всичкото чета закон, който е преподреден в комисия. И излизам на трибуната да го чета за пръв път”, заяви Стефан Апостолов от ГЕРБ.

Тази ситуация нямало да спре Апостолов в бъдеще да продължи да участва в дебатите в пленарната зала. А дългият над 100 страници Закон за физическото възпитание и спорта днес отегчи депутат от левицата. Вместо да седи в пленарната зала, Георги Андреев предпочете да гледа сериал в кулоарите. Точно пред стаята на БСП. Оказа се, че той е фен на „Скъпи наследници“.

Негови колеги от БСП му завидяха за свободното време.