Политолог: Сатанинската конвенция за третия пол не може да се „поправя“

Опитват се да ни измамят, нито крачка назад!, призова Румен Дечев

Сатанинска конвенция за третия пол не може да се „поправя“. Това предупреди политологът Румен Дечев.

„В интервю по bTV, в опит да успокои общественото мнение, Бойко Борисов заяви, че Истанбулската конвенция няма да влезе в Народното събрание. Той обаче сподели, че като лидер на ГЕРБ ще разпореди на депутатите да не се занимават с Конвенцията, докато не седнат наново и не кажат, кое е добро като текст. Скъпи съмишленици, единодушно е мнението на участниците в протеста, че тази сатанинска конвенция не може да се „поправя“, написа във фейсбук политологът.

„Конвенцията представлява систематично изготвен документ за унищожаване духовността и традициите на българския народ, за извратяване съзнанието и унищожаване на идните поколения български деца. Тя е тежко посегателство срещу националната сигурност на страната, подписването й представлява акт на национално предателство. В тази конвенция няма „добър“ текст, който да бъде подбран“, обяснява Дечев.

„Изразявайки желанието да „подбира“ текстове и „съгласува“ гласуването на конвенцията с другите партии, намиращи се под същия натиск, както и ГЕРБ, от страна на сатаниските сили от Европейския съюз, премиерът Борисов само иска да приспи нашата бдителност, да дезорганизира народната съпротива, да изчака удобния момент за да изпълни заповедта на „европейските“ господари, като сподели отговорността си с други съмнителни политически субекти“, коментира политологът.

„Да не се оставяме да бъдем измамени! Докато съществува подписът на България под Истанбулската конвенция, съществува и вероятността, тя да бъде приета в момент, когато народното внимание е приспано. Какво значение има за България дали тя ще бъде приета от ГЕРБ или от съгласуваните усилия на различните парламентарни сили. Никой българин с поне малко мозък в главата си не вярва на нито една от тях. Нашето искане е оттегляне на подписа на България под сатанинския документ. Това е единствената правилна позиция, нека не отстъпваме от нея!“, подчерта Дечев.

„Призовавам всички с удвоени сили да продължим и разширим нашия протест, докато не извоюваме пълна победа. Само оттеглянето на подписа на България под Истанбулската конвенция може да гарантира психическата неприкосновеност, здравето и живота на нашите деца!“, добавя патриогът.