Поредната мизерия в Бургас и поредното разминаване

От известно време в „Авантаж“ ви информираме за поредица от мизерии свързани с реално замърсяване на въздуха и занижени или липсващи данни от сайта на Община Бургас.

Ситуацията с неверни данни там е от години, но „авторитети“ като доктор заловен да бърка в кацата с меда с обвинение и отново избран за общински съветник, който опроверга нуждата от референдум в Община Бургас по въпросите на чистотата на въздуха са знакова илюстрация дали действително на местните управници им пука за този проблем …

Можете да видите с очите си и как изпълняват обещаното и подписано от тях „Опазване на околната среда“ в заседателната зала на общината ?!

И ето ви поредните факти от тази сутрин без пудра и червило, похват на приятелските медии на хранилка от къщата с колоните:

Сравнете с информацията от типа пунта-мара за същото време от сайта на Община Бургас !

Виждате ли някъде наднормено замърсяване или виждате намалени стойности на замърсяването от 2 до 3 пъти ?!

И защо се получава тази разлика ? За спокойствие и улесняване на местната власт или има шум на хартийки ? Кой и защо и срещу колко ?

Защо областен управител, министър обещал да хлопне кепенците на едно производство си мълчат, а избраните от вас местни „авторитети“ и те правят същото ?

Не са само мизерии, а нещо повече и мирише на нещо, но вие ще прецените на какво, ако се събуждате понякога …

Авантаж