Ще касират вота когато Гешев вкара в затвора Бойко Борисов

Съдебната ни система е за една огромна метла, ама го няма метачът, коментира адвокат Емил Василев и сравни Фандъкова с Цола Драгойчева, която ходела с памперси

Призивът на вицепремиера Томислав Дончев недоволните от изборните резултати да се обърнат към съда, е дълбоко циничен. С този председател на Върховния административен съд нито един кандидат извън ГЕРБ не би могъл да касира избори. Все едно да искаме от новия главен прокурор Гешев да вкара в затвора Бацката или Фандъкова. Това сподели във Фейсбук адвокат Емил Василев.
Според бившият депутат съдебната ни система е за една огромна метла, ама го няма метачът.
От щабът на Мая Манолова искат нови избори в София заради манипулации в редица секции.
„Който има подобни намерения, да се обърне към съда, обичайно поведение на губещите. За купуване на гласове – прокуратурата проверява и се надявам да се стигне докрай”, коментира вицепремиерът Томислав Дончев.
Според адвокат Василев призивът му е циничен.
ГЕРБ доста трябва да се замисли защо и как успя да привлече срещу себе си обединен антивот почти в цялата страна, сподели в социалната мрежа бившият депутат.
Той изтъкна, че някои от ГЕРБавите политици са омръзнали с по три мандата, а други като „водопроводчика“ от Сандански, който прекарал минерална вода до хотела си и до крадец на евросредства, трябвало да ходят в панделата.
„Западът все още търпи Бацката по една единствена причина – той успява някак си да „обезопаси“ България и тук никога не се е генерирало напрежение след 1997 година – кротка, спокойна и незначителна държавица с търпелив и леко глуповат народ“, коментира Василев.
Според него премиерът е изостанал с подмяната на фасадните лица на ГЕРБ. Не може кака Фандъкова цял живот да е кмет на София, чак докато като Цола Драгойчева почне да ходи с памперси на работа, добавя адвокатът.