България „оре“ дъното заради коалиция “Очите”

Статуквото, което управлява Бургас, Слънчака и Несебър, е ГЕРБ, ДПС, Патреоти (ДС) и БСП, коментира евродепутатът Николай Бареков

Българите са най-бедните в Европа, най-болните и сме на трето място по смъртност в света. Това дължим на коалиция „Очите“.

“Статуквото, което управлява Бургас, Слънчака и Несебър – ГЕРБ, ДПС, Патреоти (ДС) и БСП от коалиция “Очите”, то си управлява и България минимум през последните петнайсетина години”, сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

„Приятели, вярно ли е, че преди две години Румяна Бъчварова от ГЕРБ като МВР министър е “изпрала” Митьо Очите като “легален и честен бизнесмен”? Ако е вярно това, тази комунистическа кобила ЗАЩО още е без пранги на дебелите си глезени? За “търговия с влияние”. Изпиране на имидж от вътрешен министър”, коментира евродепутатът.

Докато т.нар. коалиция „Очите“ си разпределя порциите във властта, България ще продължи да „оре“ дъното и нито Брюксел, нито Москва, Пекин или Вашингтон могат да ни оправят. Време е да си върнем държавата, открадната от мафията!