Кой ще изпратят да арестува министър с 5 милиона рушвет?

Колко ще издържи кабинетът Борисов 3 с подлогите му, пита евродепутатът Николай Бареков

Чудя се, след като шефът на Националното следствие лично арестува в Благоевград катаджии, взимали по 20 лева за пререждане на опашката за номера, КОЙ ли ще изпратят да арестува някой министър с 5 милиона рушвет, примерно. Това сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков. Или тези по-надолу не се отчитат, добавя той.

Днес говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова каза, че най-малко 3 лица са замесени в корупционния скандал в КАТ-Благоевград.

„Таксата за бърза регистрация е била твърда, имаме такава информация. Имаме сигнал за подобна схема от началото на годината, тези твърдения са били потвърдени и с помощта на СРС-та, затова и Окръжната прокуратура в Благоевград образува досъдебно производство за искане на откупи“, добави тя.

„Откакто пък Магарешки е във властта цената на литър бензин излетя нагоре с 20 ст. Зимата ток, парно и газ ще са скочили с поне 25%. Познайте колко ще издържи кабинета Борисов 3 с подлогите му“, коментира евродепутатът.

„Приятели, може да ви се струва саркастично, но аз вече 10 години страдам под гнета на ГЕРБ. Доказано с диагноза! Едно доста неприятно стомашно заболяване, което застига предимно хората с умствени професии, поставени под нервно напрежение. Още в далечната 2008 година получих диагнозата ГЕРБ и си я мъкна до днес. Чакам съименика на моето гастроензофагеално рефлуксче (ГЕРБ) да падне от власт, че и моята “прокоба” стомашна белким падне и тя“, добавя Бареков.