Левски заслужава поне един вот на недоверие

Не заслужава ли този човек една оставка на премиера, самозабравил се какво говори, питат бунтарите от Национален протест срещу безобразията в България

Апостолът на свободата Васил Левски заслужава поне един вот на недоверие и опозицията трябва да го внесе, а не да ни занимава с корупцията, която я има откакто свят светува. Това предлагат бунтарите от Национален протест срещу безобразията в България.

Те обаче се съмняват в искреността на Корнелия Нинова, че наистина иска да свали Бойко.

„В момента БСП участват в потулването на скандала с Левски, който сам по себе си е достатъчен за оставка. Представете си Меркел да отрече Фридрих Велики или Макрон да отрече Жан Жак Русо“, добавя администраторът на бунтарската група.

Гневът им е породен с право от глупавото сравнение на Левски с мигрантите. По време на конгреса на ГЕРБ премиерът се изгаври с паметта на Апостола на свободата, като каза, че и той би прескочил оградата, ако беше жив.

„В момента БСП участва в създаването на нови скандали по бутафорни теми, вместо да смени темата на вота, и тя да е: „Унизително и обидно отношение към най-великия българин в историята“. Не мислите ли, че Левски заслужава поне един вот на недоверие? Или ще се замеряме с приватизации, силови групировки и реституции, а онова дето показва до дъно тъмната душа на Бойко, ще го забравим?“ питат бунтарите.

„Та Левски загина заради нас! Отказа да се отрече от нас, когато му предложиха. Удряше си главата в стените, за да се самоубие преди да го обесят. Левски не взе дори 1 грош народна пара за себе си…“, припомнят те.

„Не заслужава ли този човек малко внимание от опозицията? Или сакън да не бутнем Бойко, че и на нас – червените, ни е добре… Резил огромен, общонационален, Корнелия. И ти си част от него!“, коментират от протестната група.