Пеевски стои в сянката на конфликтите с „Дунарит“

Ilian Vassilev 

Няколко акцента
Как ви се струва заглавие в западен вестник – Свързан с Русия български олигарх представлява Шел и ОМВ?
Натискът върху Гебрев трябва да се разглежда в контекста и на усилията на Русия да ограничи конкуренцията от българския оръжеен износ. Ако е вярна информацията, че министерството на икономиката е позволила тази тема отново да се отвори, то не е трудно да се предположи, че завземането на бизнеса на Гебрев е част от усилията за опосредствен през приемливи за Кремъл олигарси контрол върху Дунарит.
Битката между олигарси е логична, тъй като апетитите станаха все по-големи, а публичния ресурс все по-ограничен – предстои Голямото Раздаване.
Пеевски стои в сянка на тези конфликти – но чиста победа няма да има. Нито едните, нито другите могат да извадят условния противник от тепиха.

10/3 Илиан Василев: Видимото и невидимото във войната между олигарсите К. Домусчиев и В. Златев

➡️ Подкрепете ни като се абонирате: https://www.youtube.com/channel/UCRFvf0f1A2oBWv10XvboB_A?sub_confirmation=1&fbclid=IwAR1t-XU9LiOQripqvpXxNNf2wid8apT-B5zW62fxfSp1Qt78A3cZEHQ-VVY10/3 ▶️ Експертът и бивш посланик на България в Русия Илиан Василев: За видимото и невидимото във войната между олигарсите Кирил Домусчиев – Валентин Златев.🔸Вие гледате част 3 от 4Към другите части:Част 1 ➡️ https://youtu.be/3RltlSUvZKgЧаст 2 ➡️ https://youtu.be/P35GLfvIx0QЧаст 4 ➡️ https://youtu.be/RRd8p0nHTmQ#Eurocom #ЛюбаКулезич #ЧестноКазано🔸Не пропускайте да харесате страницата на Честно казано с Люба Кулезич във Facebook.➡️ Още „Честно казано с Люба Кулезич": http://eurocom.bg/shows/chestno-kazano➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/➡️ Не пропускайте да се абонирате за канала на „Честно казано с Люба Кулезич" в Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRFvf0f1A2oBWv10XvboB_A?sub_confirmation=1&fbclid=IwAR1t-XU9LiOQripqvpXxNNf2wid8apT-B5zW62fxfSp1Qt78A3cZEHQ-VVY

Публикувахте от Честно казано с Люба Кулезич в Сряда, 16 януари 2019 г.

Фейсбук
337 преглеждания