Родолюбци скачат срещу Бойко и джендърите

Продажното правителство изпод сурдинка е подписало конвенция, която ще натрапи на българчета изучаване на уродливите сатанински тези за „социален пол“

Стотици родолюбци ще протестират срещу Истанбулската конвенция и управляващите, които се опитват да ни я натрапят. Близо 450 българи са обявили, че ще участват в протестната акция, която ще започне в събота от 11:45 часа на площада пред Народното събрание. Над 2 700 души са изразили във Фейсбук готовност да ги подкрепят.

„Продажното гербаджийско правителство изпод сурдинка е подписало Истанбулската конвенция, която ще натрапи на малките българчета задължително изучаване на уродливите сатанински тези за „социален пол“ и „джендър“. Да не допускаме тази гавра с нашите деца“, призоваха организаторите на протеста.

„Българският народ не приема Конвенцията-извращение, срещу нея се обявиха Светият Синод и президентът. Нека нашият протест изрази това всеобщо недоволство и съдейства за обединение на всички сънародници, които са против конвенцията. Да съборим Истанбулската конвенция, а след това и системата, която я породи!“, добавят те.

Протестът е трети по ред след проведените на 23-ти и 30-ти януари.