Чума е плъзнала по душите на управляващите! Няма лечение

Изхода е един, коментира бившата съдийка Румяна Ченалова

Чума! Чума е плъзнала по душите на управляващите! Няма лечение. Изхода е един! Това сподели във Фейсбук бившата съдийка Румяна Ченалова.
„Чума няма! Чума #нямаше и миналото лято! Но така беше удобно за ГерБ. Така беше удобно за изрода Дамян Илиев. Макар, че еврокомисар Андрюкайтис каза, „…трябва да се #умъртвят #ЗАРАЗЕНИТЕ животни.“ – нещо, за което #никой не би възразил. Но каза още нещо, на което властта удобно пропуска да обърне внимание. Че: „е много важно хората от засегнатите райони да изолират #здравите си животни.“!“, припомня пък Славян Николов.
„Как да стане като #БАБХ ги #избиха! Избиха на леля Дора. Избиха още 4 000 животни в Странджа.. Без да се докаже зараза. Избиха без капчица жал…Оцеля #само стадото на Ана! Защото народа застана до #нея! И ще бъде, до край!! Днес ставаме свидетели на нова #война.
Отново война на управляващи, срещу народа!“, коментира той.
„Убиха над 500 свине в Плевенско. Имало чума, пренесена от диви свине, в домашния двор !?! По това време, господа управляващи, дивата свиня е горе в Балкана! Там има сянка, паша, жълъди в гората, вода. Това го няма в равнината! Там дивата свиня слиза есен, когато царевицата узрее! Но вие сте идиоти, няма как да го разберете. Няма, защото ви се носи на крак!!“, добавя Николов.
„И за капак Областния управител на Русе издаде заповед #всички свине в областта да бъдат унищожени.. Профилактично! Без да има нито един смъртен случай от болно животно!!
Чумата не е при свинете господа! Не е! Чумата е в #кочината ГЕРБ! Пренесена от Отворено общество! И народа е време да избира кой да оцелее …Другото е заблуда и болезнена агония !!!“, сподели във Фейсбук той.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
Евтаназия на домашни свине започва в Бургаско заради случаи на африканска чума